Köpvillkor

Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 30 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:
Varan tas i bruk under ångerfristen utan vårt samtycke, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas.
Underkläder tas ut ur förpackningen och/eller tas i bruk.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Privat Policy

"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post."

Leveranser

Du får dina varor inom 1-3 dagar efter det att vi fått din beställning ( vardagar ). Under högsäsong när många fler handlar hos oss kan det dröja lite längre. 

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 250:-.

Returer

Vi har fria returer & byten inom 30 dagar. Paket med våra returetiketter ska sändas ifrån ett postombud ( ex Ica, konsum m.m. ), Har du inte fått en returetikett i din försändelse, maila in till oss på post@rockdenim.com så sänds en retursedel via e-post. Det kan ta upp till 14 dagar innan en retur/byte har behandlats klart. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Din retur återbetalas med samma betalningsmetod som vid köp ( Klarna ). Om du till exempel betalade din order med betalkort, sätter klarna tillbaka summan på samma kort/konto. Har du betalat via månadsfaktura/faktura makuleras din faktura/sänds en ny uppdaterad faktura ut utav klarna. Alla fakturor/betalnings frågor hänvisas till Klarna, telefon nummer: 08- 120 120 10.

 

Återbetalningsskyldighet
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att returnera (från oss till dig) så kallade ersättningsvaror vid byte.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.